Eerste Nederlandse ebooks duiken op in 24Symbols

0

Sinds kort zijn er een drietal Nederlandse ebooks te lezen via het onlangs in bètaversie gelanceerde 24Symbols. 24Symbols is een Spaans platform dat ebooks wil gaan aanbieden via het Spotifymodel: voor een vast bedrag per maand kun je hier straks onbeperkt en ongestoord ebooks lezen.

Op 31 maart deelde het platform een beperkt aantal invites uit, waardoor een groep van enkele duizenden gebruikers de nieuwe dienst nu kan uitproberen. Deze week zijn er voor het eerst een drietal Nederlandstalige ebooks toegevoegd aan de catalogus van 24Symbols. Het gaat om drie titels van uitgeverij Maven Publishing, te weten Het idee M/V, geschreven door Asha ten Broeke, Het ondiepe, door Nicholas Carr, en Hoe verandert internet je manier van denken?, met bijdragen van diverse auteurs.

Deze en andere Engelstalige en Spaanstalige titels zijn gratis te lezen voor gebruikers van de bètaversie. Op het platform worden op verschillende plaatsen advertenties vertoond. Net als bij de muziekdienst Spotify komt er ook een betaalde versie waar geen advertenties te zien zullen zijn. Wanneer je kiest voor de betaalde versie kun je de ebooks bovendien ook offline lezen. De betaalde versie kost 9,99 euro per maand, 19,99 euro per 3 maanden of 59,99 euro per 12 maanden

Op 30 juni zal dit betaalde premium-model van start gaan en zullen er ook Android- en iOS-apps geïntroduceerd worden.

(Via: 24Symbols.)

Vorig artikelKobo integreert Reading Life ook in Android-app
Volgend artikelDe iPad in de klas: de eerste weken

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in