Exclusief interview met Heleen van Royen

0
DELEN

Vanaf vandaag is de Samsung e-reader E60 verkrijgbaar in de Selexyz-winkels. Dit werd gisteravond gevierd met een feestelijke uitreiking van de ereader aan Heleen van Royen. De Samsung E60 komt namelijk met een Heleen van Royen Pack. eReaders.nl was er uiteraard bij.

Onder het toeziend oog van een besloten gezelschap nam schrijfster Heleen van Royen de eerste Samsung e-reader E60 in ontvangst. De E60 is een eInk ereader met een uitschuifbaar knoppengedeelte. Via WiFi kun je ebooks downloaden uit de Selexyz ebookwinkel. Het Heleen van Royen Pack op de ereader bevat twee boeken van de schrijfster: De gelukkige huisvrouw en De naaimachine.

Heleen van Royen is vooruitstrevend op het gebied van digitaal lezen en ze was erg blij met de ereader: “Hoe meer er van mij gelezen wordt, hoe beter”. Stralend nam ze het eerste exemplaar in ontvangst. Ook mocht Heleen een Samsung e-reader E60 uitreiken aan de gelukkige winnaar van een speciaal georganiseerde loterij. Dhr. Voet was lichtelijk overdonderd door alle aandacht en de vragen van Heleen, maar was erg blij met het apparaat.

Na de uitreiking en het fotomoment stelde eReaders.nl Heleen een aantal vragen:

De Samsung e-reader E60 is vanaf vandaag verkrijgbaar voor 329 euro bij de Selexyz winkels en via de Selexyz website, inclusief het Heleen van Royen Pack ter waarde van 20 euro. Binnenkort verschijnt er een review van de E60 op eReaders.nl.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER