App ‘Bol.com ebooks’ nu ook voor Android

0
DELEN

De nieuwe applicatie van Bol voor het lezen van digitale boeken is inmiddels ook beschikbaar op het Androidplatform. In maart van dit jaar lanceerde de internetwinkel al een applicatie voor iOS.

De nieuwe app kwam er na aanhoudende kritiek op de vorige applicatie, de Boekenbol-app. Op Android staat de waardering voor de applicatie Boekenbol nu bijvoorbeeld op slechts 1,2 ster van de 5. Bol heeft dan ook al aangekondigd dat deze verouderde applicatie binnen een maand na lancering van de nieuwe Android-app uit de App Store zal verdwijnen.

Anders dan in de iOS-versie van de nieuwe app kun je in de Androidversie ook direct ebooks kopen vanuit de app. Op de iPhone en iPad moet je dat los in de browser bij Bol.com doen. Omdat Apple 30% van de verkopen inhoudt die via apps gedaan worden, heeft Bol.com er namelijk voor gekozen dit in de iOS-versie niet in te bouwen.

In de Androidapp heb je diverse opties, zoals het aanpassen van lettergrootte, marges en het toevoegen van notities en markeringen. Ook is het mogelijk passages te delen en woorden op te zoeken op Google.

De Androidapp vind je gratis in Google Play.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER