Libris verlaagt prijzen Kobo Mini en Kobo Arc

0

Ter gelegenheid van de zomer heeft boekhandelketen Libris de prijzen van de kleine ereader Kobo Mini en de 7-inch tablet Kobo Arc flink verlaagd. De verlaagde prijs van de tablet is een actieprijs, de ereader lijkt permanent afgeprijsd.

Voor slechts 39,95 euro gaat de 5-inch Kobo Mini nu over de toonbank. Daarmee is de ereader op dit moment de laagst geprijsde ereader met eInkscherm in Nederland. Je krijgt voor die prijs een apparaat met onder meer wifi-verbinding en een aanraakscherm. Dat scherm is niet van de laatste generatie, maar in de praktijk merk je daar weinig van.

De Kobo Arc is van 15 juli tot 15 augustus leverbaar voor 149,95 euro. Deze tablet doet niet onder voor tablets als de Galaxy Tab 2 of de Google Nexus en is daarmee dus behoorlijk aantrekkelijk geprijsd. De tablet beschikt onder meer over een dualcore 1,5 GHz processor en draait op Android 4.1.

De prijsverlagingen zijn mogelijk bedoeld om ruimte te maken voor nieuwe apparaten van Kobo, die na de zomer worden verwacht. Afgelopen voorjaar introduceerde Kobo nog onverwachts de Kobo Aura HD in een gelimiteerde oplage. Deze is bij Libris nog niet leverbaar, maar al wel geruime tijd te koop via Wehkamp.

Klik hier om de Kobo Mini aan te schaffen. De Kobo Arc koop je via deze link.

Vorig artikelUpdate van Pearl-schermen in de maak
Volgend artikelGoogle lanceert Play Books in Nederland en stunt met ebookprijzen
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in