Apple tablet geruchten op een rijtje

0

Wat is er waar en wat niet van alle geruchten die rondzingen op het internet over de Apple tablet? Wat moet je geloven en wat niet en wat zou toch misschien wel waar kunnen zijn?

Gerucht 1: Er is een Apple Tablet
Ja, waarschijnlijk wel. Er is echter nog steeds geen aankondiging over geweest. Dus alles wat we er wel of niet over weten komt van onbevestigde geruchten van “insiders”. Aanvragen van patenten en berichten vvan verschillende media met een goede reputatie doen echter vermoeden dat het bestaat.

Gerucht 2: Op 7 september wordt het tablet aangekondigd
Mogelijk, zeker gezien de geschiedenis van Apple. Zo hebben de iPhone en de iPod Touch uiteindelijk ook het levenslicht gezien. Kan ook dat het pas in 2010 aangekondigd wordt.

Gerucht 3: De tablet komt pas uit in 2010
De status van dit gerucht is precies dat: een gerucht. Het kan zijn dat de Apple Tablet bekend gemaakt wordt in 2009, maar ook dat het pas in 2010 bekend gemaakt wordt en dat hij dat jaar ook daglicht zal zien. Alles hangt af van hoe ver men het apparaat al heeft ontwikkeld.

Gerucht 4: Er kunnen iPhone Apps op gedraaid worden
Er zal een operating system (OS) op moeten anders werkt het helemaal niet. De keuze moet gemaakt worden tussen drie verschillende systemen: het iPhone OS 3.0, Mac OS X 10 of een nieuw OS. Dat laatste is niet logisch: waarom een nieuw systeem bouwen als je twee goede andere systemen hebt die je kunt gebruiken? Het is dus zeer waarschijnlijk dat de tablet iPhone Apps zal kunnen draaien.

Gerucht 5: Dit is de tablet
Ehm, kent u Photoshop? Het welkomstplaatje is makkelijk van Google te halen en één knopje in het midden is niet echt gebruiksvriendelijk. Het zou wel gekund hebben qua look en feel.

Conclusie: we weten nog meer over spookverschijningen dan van de Apple Tablet. Niks is bevestigd, zelfs niet het bestaan van de iTablet / iPad / iReader.

(Via: Mashable.)

Vorig artikelTelegraaf overweegt geld te vragen voor gebruik artikelen
Volgend artikelTien redenen om in ereaders te gaan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in