Lezen op de Nokia 5800: de moeilijke manier

0

De Nokia 5800 is een smartphone met een scherm ter grootte van 3,2 inch. Daar kun je nog met gemak op comfortabele wijze een ebook op lezen. Maar niet op de manier waarop het gedaan wordt in dit Youtube filmpje. Ereaden de moeilijke manier.

In het filmpje wordt het ebook The Bohemian Scandal gelezen, een Sherlock Holmes mysterie. Let goed op de paginatelling aan de bovenkant van de telefoon. Het is drie keer naar beneden klikken voor een pagina en vervolgens een keer opzij naar de volgende pagina. Oftewel: waarom makkelijk doen als het ook moeilijk kan.

De Nokia 5800 werkt op een Symbian S60 besturingssysteem. Symbian is een samenwerkingsverband tussen een aantal mobiele telefoonmaatschappijen, waaronder Sony Ericsson, Panasonic en Nokia. Via de Ovi store kunnen applicaties gedownload worden op het systeem. Het in het filmpje getoonde ebook konden we niet terugvinden.

Een paar filmpjes op Youtube over websurfen lijken aan te geven dat het lezen van ebook op de Nokia 5800 niet zo lastig hoeft te zijn. Hebben jullie andere ervaringen? Want het lijkt ons dat dit niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Vorig artikelBrein maakt zich zorgen om ebookmarkt
Volgend artikelKoning van het ebook: Dan Brown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in