Ereaderapp Aldiko krijgt update

0

De ereaderapplicatie Aldiko voor Google Play krijgt een update naar versie 3.0. De app heeft inmiddels al 15 miljoen gebruikers uit meer dan 200 landen en ondersteunt onder meer beveiligde en onbeveiligde ePub-bestanden. De update bestaat voornamelijk uit veranderingen aan het design en de navigatie.

Aldiko is er in een betaalde en een gratis versie. De update naar 3.0 geldt allereerst voor de betalende gebruikers. Volgens een blogpost op de site van Aldiko krijgen deze gebruikers binnenkort allemaal de beschikking over de nieuwste versie van de app. Vervolgens wordt ook de gratis versie van Aldiko vernieuwd.

De app heeft met versie 3.0 een geheel nieuw uiterlijk. Daarnaast zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor het makkelijker wordt om uitgebreide ebookbibliotheken te beheren. Zo is het makkelijker om trefwoorden te beheren en meerdere ebooks tegelijk te verwijderen. Ook krijg je in de app nu meer informatie over je leesstatistieken.

De app Aldiko Premium voor tablets en smartphones is te vinden in Google Play. De gratis versie bevat minder opties dan de betaalde, zo kun je er bijvoorbeeld geen aantekeningen in maken en krijgt de app minder snel de nieuwste updates.

Vorig artikelUitgelekte afbeelding toont nieuwe interface voor nieuwe Kindle Fire
Volgend artikelKindle Store nu ook open voor Nederlandse ebooks
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in