Ereaderapp Aldiko krijgt update

0
DELEN

De ereaderapplicatie Aldiko voor Google Play krijgt een update naar versie 3.0. De app heeft inmiddels al 15 miljoen gebruikers uit meer dan 200 landen en ondersteunt onder meer beveiligde en onbeveiligde ePub-bestanden. De update bestaat voornamelijk uit veranderingen aan het design en de navigatie.

Aldiko is er in een betaalde en een gratis versie. De update naar 3.0 geldt allereerst voor de betalende gebruikers. Volgens een blogpost op de site van Aldiko krijgen deze gebruikers binnenkort allemaal de beschikking over de nieuwste versie van de app. Vervolgens wordt ook de gratis versie van Aldiko vernieuwd.

De app heeft met versie 3.0 een geheel nieuw uiterlijk. Daarnaast zijn er diverse verbeteringen doorgevoerd waardoor het makkelijker wordt om uitgebreide ebookbibliotheken te beheren. Zo is het makkelijker om trefwoorden te beheren en meerdere ebooks tegelijk te verwijderen. Ook krijg je in de app nu meer informatie over je leesstatistieken.

De app Aldiko Premium voor tablets en smartphones is te vinden in Google Play. De gratis versie bevat minder opties dan de betaalde, zo kun je er bijvoorbeeld geen aantekeningen in maken en krijgt de app minder snel de nieuwste updates.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER