Jubileumactie: en de winnaar is …

0

Vorige week begon de jubileumactie waarbij het antwoord op de vraag: ‘Wat kunnen we de komende vijf jaar verbeteren aan onze website?’ je een BeBook Pure-pakket kon opleveren. We hebben heel veel leuke en waardevolle tips ontvangen, waarvoor we alle deelnemers willen bedanken! Er waren behoorlijk wat inzendingen die redelijk overeenkwamen, maar na het aandachtig lezen van alle tips en adviezen sprong één tip er voor ons uit.

De winnares van het BeBook Pure-pakket is

Erna Striekwold met de volgende tip:

“Kies een keer in de twee weken of eens per maand een net nieuw uitgekomen boek, bied dat voor een leuke prijs aan (aanbieding via de site) en laat vervolgens de lezers discussiëren over het boek, een mening geven etc. Een soort online boekenclub dus. Voorbeeld: het nieuwe boek van JK Rowling. Ook kunnen lezers suggesties geven voor de volgende titel.”

Van harte gefeliciteerd met het BeBook Pure-pakket! De BeBook Pure, BeBook Pure Ereader Case en BeBook USB charger worden zo snel mogelijk naar je opgestuurd.

We gaan ons best doen om deze tip het komende jaar te verwezenlijken op onze website!

Deze actie werd mede mogelijk gemaakt door BeBook.

Niet gewonnen? Vandaag start onze Raad & Winactie waarbij we vijf dagen lang elke dag een ereaderpakket met vijf cadeau’s weggeven!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in