Bol.com en Kobo komen met gezamenlijke lees-app

0

De al eerder aangekondigde ebook-app van Bol.com en Kobo is beschikbaar voor iOS en in Google Play. Eerder dit jaar gingen Bol.com en Kobo samenwerken voor de verkoop van ebooks en ereaders. De ‘Bol.com Kobo’-app is de volgende stap in die samenwerking.

In de nieuwe app kun je ofwel met je Bol.com-account ofwel met je Kobo-account inloggen. Al je eerder aangeschafte ebooks komen vervolgens beschikbaar in de applicatie.

De app is in feite een aangepaste versie van Kobo’s al bestaande applicatie. Je kunt de leesmodus om ebooks te lezen aanpassen aan je eigen voorkeuren door bijvoorbeeld het lettertype, de lettergrootte en de achtergrondkleur te wijzigen. Verder heeft de app de mogelijkheid om notities en markeringen te maken en de betekenis van woorden op te zoeken in een woordenboek.

Ook kun je via de applicatie nieuwe boeken aanschaffen vanuit Kobo en Bols gecombineerde ebookshop. Hierin vind je honderdduizenden titels, Nederlandse maar ook anderstalige. Daarnaast is het mogelijk om de applicatie aan je Facebook-account te koppelen zodat je kunt zien wat je vrienden voor boeken lezen.

De nieuwe app van Bol.com en Kobo is gratis te downloaden via iOS of Google Play.

Vorig artikeleLinea organiseert verkiezing ‘Artikel van het Jaar’
Volgend artikel‘De Kraamhulp’ van Esther Verhoef best verkochte boek van 2014 bij Kobo
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in