Bol.com en Kobo komen met gezamenlijke lees-app

0
DELEN

De al eerder aangekondigde ebook-app van Bol.com en Kobo is beschikbaar voor iOS en in Google Play. Eerder dit jaar gingen Bol.com en Kobo samenwerken voor de verkoop van ebooks en ereaders. De ‘Bol.com Kobo’-app is de volgende stap in die samenwerking.

In de nieuwe app kun je ofwel met je Bol.com-account ofwel met je Kobo-account inloggen. Al je eerder aangeschafte ebooks komen vervolgens beschikbaar in de applicatie.

De app is in feite een aangepaste versie van Kobo’s al bestaande applicatie. Je kunt de leesmodus om ebooks te lezen aanpassen aan je eigen voorkeuren door bijvoorbeeld het lettertype, de lettergrootte en de achtergrondkleur te wijzigen. Verder heeft de app de mogelijkheid om notities en markeringen te maken en de betekenis van woorden op te zoeken in een woordenboek.

Ook kun je via de applicatie nieuwe boeken aanschaffen vanuit Kobo en Bols gecombineerde ebookshop. Hierin vind je honderdduizenden titels, Nederlandse maar ook anderstalige. Daarnaast is het mogelijk om de applicatie aan je Facebook-account te koppelen zodat je kunt zien wat je vrienden voor boeken lezen.

De nieuwe app van Bol.com en Kobo is gratis te downloaden via iOS of Google Play.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER