iPad 2: dunner, twee camera’s en SD-kaartlezer

0

De tweede generatie iPads verschijnt wellicht in april 2011, exact een jaar na de eerste. De iPad 2 zal volgens de website Engadget mogelijk dunner zijn, een nieuwe schermtechnologie met hogere resolutie gebruiken, met twee camera’s uitgerust zijn en over een SD-kaartlezer beschikken.

Volgens Engadget behoudt de nieuwe iPad wel zijn huidige grootte, maar zal hij wat dunner zijn. De tablet past een nieuwe schermtechnologie toe die “aanleunt bij het Retina-display van de iPhone 4.” Zowel aan de voorkant als aan de achterkant zit een camera ingebouwd, en de iPad 2 krijgt een SD-slot en juist géén USB-poort.

Bovendien zal de iPad 2 volgens de website AppleInsider uitgerust zijn met een dual-core GPU, een nieuwe versie van Apple’s A4 chip met een dual-core grafische processor die hogere resoluties mogelijk maakt, zoals ondersteuning van HD-video.

Engadget vermoedt tenslotte dat ook de iPhone 5 gebruik zal maken van deze nieuwe chip. De nieuwe iPhone zou tegen de zomer moeten uitkomen, en er vormelijk geheel anders uitzien dan de iPhone 4.

Via: Teleread.

Vorig artikelHans Vervoort: “Mijn eigen uitgever reageerde heel vijandig.”
Volgend artikelGerucht: Samsung heeft Liquavista overgenomen [Update]

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in