Nieuwe website voor christelijke ebooks

0

De Brancheorganisatie voor het Christelijke Boeken- en Muziekvak (BCB) heeft deze week een website gelanceerd met daarop het complete aanbod van christelijke ebooks in Nederland. Volgens de BCB is het aanbod nu nog redelijk beperkt maar staan een aantal uitgeverijen op het punt veel titels in ebookvorm beschikbaar te stellen.

Via de collectieve website Leesenluister.nl biedt de BCB alle leverbare christelijke producten op boeken- en muziekgebied. Ook zijn er de gegevens van de christelijke uitgevers en boekhandels terug te vinden. Het aanbod op de website is de afgelopen week uitgebreid met ebooks. Via het adres e-leesenluister.nl zijn vanaf nu alle leverbare christelijke ebooks te vinden. Het gaat om titels in diverse categorieën zoals literatuur, thrillers, bijbels, theologie en vrije tijd.

De website verkoopt ebooks in ePub- en PDF-formaat. Bijzonder is dat een groot deel van de titels zonder beperkende Adobe DRM beschikbaar is. Deze ebooks worden onder de noemer mijnEPUB aangeboden met de naam van de koper in het bestand. Dit is een vorm van sociale DRM die het voor de koper makkelijker maakt het ebook op diverse apparaten te lezen. Onder meer uitgeverij Boekencentrum verkoopt ebooks via mijnEPUB.

Benieuwd naar meer christelijke ebooks en boeken? Op ChristelijkeRomans.nl vind je een overzicht van christelijke romans.

(Via: Reformatorisch Dagblad.)

Vorig artikelSpecificaties ePub 3 bekendgemaakt
Volgend artikelThiemeMeulenhoff maakt schooltas lichter met iPad-app

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in