Selfpublishingplatform Nook Press nu ook open voor Nederlandse auteurs

0

Gisteren was al bekend dat de Amerikaanse boekwinkelketen Barnes & Noble haar platform Nook Press in Groot-Brittannië lanceert. Dat blijkt niet het enige land te zijn. Via NookPress.com kunnen ook Nederlandse schrijvers hun boeken in de webwinkel van Barnes & Noble aanbieden.

Met Nook Press hebben auteurs een heel scala aan mogelijkheden om hun boek te schrijven en in de markt te zetten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om met meerdere mensen aan een boekproject te werken en bevat de dienst diverse opmaakmogelijkheden.

Of Nederlandse schrijvers hier nu al massaal gebruik van gaan maken is maar de vraag. De markt voor Nook is in ons land nog heel beperkt. Zo kun je de Nook-app momenteel in Nederland alleen gebruiken op Windows-tablets. Voor iOS en Android is de app nog niet te downloaden. Bovendien zijn de tablets en ereaders van het bedrijf in Nederland niet op grote schaal verkrijgbaar.

Vorig artikelNook Press beschikbaar in Verenigd Koninkrijk
Volgend artikelGroot-Brittannië: ebookverkoop steeg met 20% in 2013
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in