NRC komt opnieuw met iPad-aanbieding

0

Eind vorig jaar kwam het NRC Handelsblad met een abonnementsvorm waarbij lezers in combinatie met een tweejarig abonnement op de papieren krant een iPad kregen. Deze actie leverde ruim 13.000 nieuwe abonnees op. Op veler verzoek – aldus de krant – komt er nu een actie waarmee lezers de iPad 2 bij een abonnement kunnen krijgen.

Bij de vorige actie kreeg het NRC nogal wat kritiek over zich heen omdat het in de communicatie leek alsof de nieuwe abonnee een iPad gratis zou krijgen. Verschillende mensen sloegen aan het rekenen, waarna bleek dat je aan het eind van de rekening alleen een behoorlijke korting kreeg op de iPad, maar tegelijk wel meer betaalde voor een abonnement.

Om mogelijke kritiek voor te zijn heeft NRC in het persbericht dat de krant naar aanleiding van de nieuwste actie verspreidde de rekensom alvast voorgedaan: “Het abonnement op NRC Handelsblad met iPad 2 kost 39,95 euro per maand. Dat is in totaal 958,80 euro voor de twee jaar die het abonnement duurt. Twee keer een compleet jaarabonnement zonder iPad 2 kost 672 euro. De nieuwste versie van de tabletcomputer van Apple kost daarom voor de nieuwe abonnee 286,80 euro in plaats van 479 euro in de winkel. Een besparing van 192 euro.”

De lezer die voor dit abonnement kiest krijgt twee jaar lang zes dagen in de week het NRC thuisbezorgd en kan de digitale krant bovendien verder zonder kosten op de iPad lezen. De aanbieding geldt tot 30 juni 2011.

Op de actiesite van het NRC is meer informatie over deze abonnementsvorm te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in