Sony start promotie voor nieuwe Android-tablets

0

Sony is recentelijk gestart met de promotie van twee nieuwe nog niet verschenen Android-tablets. De twee tablets, S1 en S2, vallen op door hun afwijkend formaat.

Sony gelooft dat een tablet computer niet plat en rechthoekig hoeft te zijn zoals de populaire iPad. De tablet S1 met een 9,4 inch scherm lijkt wel op de iPad maar heeft een schuine achterkant zodat het vast houdt als een dubbel gevouwen tijdschrift. Het speciale formaat zorgt ervoor dat het typen op tafel makkelijker wordt en dat het apparaat makkelijk in de hand houdt vanwege de uitgebalanceerde gewichtsverdeling.

De S2 wijkt nog meer af van het standaardformaat dan de S1 door het opklapbaar formaat. De twee schermen van 5,5 inch kunnen worden uitgeklapt tot een groot scherm of één van de schermen kan gebruikt worden als toetsenbord. Het apparaat kan worden opengeslagen als een boek waardoor het geschikt is voor het lezen van digitale boeken. De S2 is door het kleine formaat ook makkelijk om mee te nemen.

Een ander punt waarop de tablets zich onderscheiden zijn de ingebouwde extra’s. De tablets zijn voorzien van geïntegreerde muziek- en videodiensten van Sony Qriocity, Playstation game-functionaliteiten van PlayStation Suite en ebooks van de Reader Store.

Sony heeft vertrouwen in de twee tablets. Het bedrijf heeft gezegd dat zij verwachten dat de S1 en S2 ervoor gaan zorgen dat Sony een tweede plek bemachtigd achter marktleider Apple en hun iPad.

Hieronder de eerste teaser van Sony voor de S1 en de S2.

(via: CNN)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in