Belgische Standaard Boekhandel sluit aan bij Tolino-platform

0

De Tolino-ereader is vanaf gisteren ook via de Vlaamse boekhandelketen Standaard Boekhandel verkrijgbaar. Standaard is de eerste niet-Duitstalige buitenlandse partner voor het Tolino-platform, dat opgestart is door een samenwerkingsverband van enkele Duitse boekhandels en uitgevers.

De Tolino is verkrijgbaar in de 145 winkels en via de webwinkel van Standaard, voor 99 euro. Ook de apps voor tablets en smartphones zijn beschikbaar voor Belgische gebruikers. Vooralsnog is enkel de Tolino Shine te koop, de nieuwere Tolino Vision nog niet.

In Duitsland is het Tolino-platform er in ruim een jaar in geslaagd om een significant marktaandeel ten opzichte van Amazon te veroveren. Vanaf het begin waren er al aanwijzingen dat er ook naar internationale partners werd gekeken.

Of er ook plannen zijn om de ereader in Nederland op de markt te brengen is niet bekend.

Vorig artikelAmazon komt met ebook-abonnementsdienst Kindle Unlimited
Volgend artikelOnline is 1 op 4 verkochte boeken een ebook
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in