Software release voor iRex Digital Reader 1000S

0

iRex Technologies heeft een software release gedaan voor de iRex DR1000S ereader. Deze versie draagt nummer 1.7 en heeft een paar kleine, maar nuttige updates.

De ereader heeft nu ook Spaans- en Italiaanstalige ondersteuning. De talen kunnen gevonden worden in het Settings menu. USB laders worden nu herkend. Het apparaat zal niet meer vragen om te uploaden naar de PC als je via een stopcontact oplaadt.

Er zijn verder nog een aantal bugs gerepareerd, waaronder het instellen van datum en tijd. De ereader zal nu niet meer crashen als je die wilt instellen. De hoofd LED is nu ook altijd aan, zelfs als je het licht hebt uitgezet in de instellingen. Een aantal kleinere bugs zijn ook gerepareerd in deze update.

De grootste verandering is dat er een getabte taakbeheerder is toegevoegd (tabbed task manager) aan de ereader. Je kunt nu snel bladeren tussen geopende bestanden, applicaties en de laatst geopende folder.

Je kunt de update automatisch laten installeren via de software van iRex, maar ook via handmatig door een zip-bestand te downloaden. De installatie instructies vind je op de site van iRex.

Heeft iemand al de firmware gedownload? Hoe bevalt het getabte taakbeheer?

(Via: Mobileread.)

Vorig artikelScherm Cybook Opus ereader te breekbaar?
Volgend artikelFujitsu begint fabriek voor kleuren eInk ereader in Taiwan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in