Sony’s Silver Touch Edition ereader populairst

0

Uit een analyse van onze statistieken blijkt dat de zilveren ereader van Sony met touchscreen het meest gewild is. Ook de zilveren Pocket Edition is bijzonder populair. De standaard Sony PRS-600 cover in het zwart vindt ook gretig aftrek.

Sinds 26 augustus verkoopt Bol.com in samenwerking met Sony ereaders en ebooks. Er worden twee versies van de Sony ereader verkocht: de Sony PRS-300 Pocket Edition, de budgetversie zonder extra’s en de Sony PRS-600 Touch Edition, de iets duurdere versie met onder meer touchscreen en aantekenmogelijkheden. Via onze site kun je bij Bol.com de ereaders bestellen.

Zilveren Sony PRS-600 Touch Edition met zwarte cover
Nu drie weken later hebben we eens naar de statistieken gekeken en wat blijkt: onze lezers vinden de zilveren edities van zowel de PRS-300 als de PRS-600 het mooist. Daarbij schaft men het liefst de zwarte standaard Sony cover aan voor de PRS-600. Voor de PRS-300 kiest men ook voor de zwarte cover. De rode en bruine cover worden wat minder gekocht.

Op de tweede plaats van aangeschafte Sony ereaders staat de blauwzwarte versie van de Touch Edition. Voor de Pocket Edition geldt hetzelfde: de zwartblauwe bezet stevig de tweede plek. De rode Touch Edition is ook gekozen, verder koos men voor de Hot Pink COOL-er, de BeBook One en de BeBook Mini.

Ebooks
Wat ons verder opviel, is dat er voornamelijk Engelstalige ebooks gekocht worden. Zo’n 71% is Engelstalig, de rest Nederlandstalig. The Hobbit, The Fellowship of the Rings en de trilogie van Stieg Larsson zijn ebooks die eruit springen. Het zijn de bestsellers die als ebook gekocht worden.

Daarbij koopt men vaak ook nog extra geheugen en Sony opladers. Overigens zijn de Sony opladers niet strikt noodzakelijk: in 4 uur kun je je ereader opladen met de bijgeleverde USB-kabel aan je pc of laptop.

Vorig artikelVeel problemen met eBook Library van Sony
Volgend artikelWall Street Journal vraagt toch geen geld

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in