Wall Street Journal vraagt toch geen geld

0

Afgelopen woensdag schreven we dat de Wall Street Journal abonnementsgeld ging vragen aan iedereen met een iPhone / iPod Touch applicatie voor het lezen van de artikelen van de krant. Ook papieren abonnees zouden moeten betalen voor het gebruik van de webversie van de krant. Echter, de WSJ is van gedachten veranderd.

Rupert Murdoch zei eerder nog dat iedereen zou moeten betalen voor artikelen van de krant. Het bedrijf is echter van gedachten veranderd en zegt nu, dat je alleen moet betalen als je geen abonnee bent van de online én de papieren versie van de krant. Als je slechts van een van beide lid bent, zul je $1 dollar per week extra moeten betalen. Als je op geen beiden versies een abonnement hebt, moet je $2 betalen.

De applicaties zullen nog altijd gratis te downloaden zijn, maar soms zul je een betaalmuur tegenkomen als je een artikel wil lezen.

Google Tricks
Ben je erop gesteld om toch de WSJ gratis te blijven lezen, dan heeft de Business Insider een trucje voor je.

Stap 1: Ga naar WSJ.com en klik tot je een artikel ziet met een sleutel ernaast. Voor deze artikelen heb je een abonnement nodig. Klik op de kop van het artikel.

Stap 2: Op de pagina van het artikel selecteer en kopieer je de titel.

Stap 3: Plak de titel in het Google zoekvak van je browser en klik door.

Stap 4: Klik weer op de titel van het artikel op de resultaten pagina van Google.

Stap 5: Klaar is Kees. Zo vaak als nodig herhalen.

(Via: Business Insider.)

Vorig artikelSony’s Silver Touch Edition ereader populairst
Volgend artikelBouw je eigen ereader dock

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in