Maak kinderboeken interactief met Interactive Touch

0

Tegenwoordig komen er steeds meer hulpmiddelen en apps op de markt om zelf ebooks te maken. Eerder al berichtten wij bijvoorbeeld over de Book Creator-app en
VookMaker. Het nieuwe bedrijf Interactive Touch Inc. heeft een platform ontwikkeld waar auteurs zelf eenvoudig een kinderboek om kunnen toveren in een interactieve app.

Interactive Touch stelt auteurs en illustratoren in staat om zelf een interactieve app te maken zonder dat zij hoge kosten moeten betalen aan ontwikkelaars of verstand moeten hebben van programmeertaal. Zij kunnen via het platform gratis aan een ebook animaties, geluidseffecten, puzzels en games toevoegen. De kinderboekapps kunnen direct aangeboden worden via de onlinewinkel van het bedrijf en de app Interactive Touch Books. Bovendien kunnen auteurs, illustratoren en uitgevers direct in contact komen met klanten. Het bedrijf ontvangt voor deze service 30 procent commissie van alle verkochte apps.

Interactive Touch heeft recent aangekondigd samen te gaan werken met kinderboekenuitgever Red Chair Press. Samen werken ze aan een serie kinderboeken, Funny Bone Readers’ series, waarvan zes titels al verkrijgbaar zijn. Voor kerst worden er nog 18 interactieve titels aan toegevoegd.

De app Interactive Touch Books is beschikbaar voor iPad, iPhone en spoedig ook voor Android-apparaten, Nook Color en Kindle Fire.

.

(Via: Mediabistro)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in