Selexyz organiseert speciale koopavond

0

Boekhandel Selexyz organiseert een speciale koopavond op woensdagavond 25 november met aanbiedingen. Zo bieden ze bijvoorbeeld de BeBook ereader aan voor €219,95.

De ereader van BeBook kost normaal gesproken €249,95 bij Selexyz. Er wordt ook op verschillende papieren boeken korting geboden tot wel 20%. Om naar deze speciale koopavond te mogen gaan, moet je je wel eerst aanmelden op de website. De speciale koopavond wordt gehouden in heel Nederland van 18.00 tot 21.00. Hiermee wil de winkel mensen de gelegenheid geven om nog even rustig Sinterklaas inkopen te doen. Om te zien welke Selexyz winkels deelnemen aan deze extra koopavond, kun je kijken op de website.

Selexyz verkoopt ook ebooks op hun website Selexyzebooks. Op basis van de vertoonde uitnodiging lijkt het alsof op de ebooks geen extra korting wordt gegeven tijdens deze koopavond. De reden daarvoor is volgens een zegsman van Selexyz dat ebooks niet via de winkel verkocht worden en dat dit om een winkelactie gaat.

Naast de BeBook worden ook de Cybook Opus, BeBook mini, COOL-ER, Cybook DeLuxe, Cybook Gen3, iLiad 2nd Edition, iLiad Book Edition en de iRex Digital Reader 1000 S verkocht.

(Via: Selexyz.)

Vorig artikelDigitaal lezen: van de iPhone of van de Android?
Volgend artikelNieuwe site ereaderdeals.nl biedt goedkope ereaders

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in