Nieuwe site ereaderdeals.nl biedt goedkope ereaders

0

Op de website www.ereaderdeals.nl kun je ereaders kopen. Op zich niets nieuws onder de zon, maar deze site biedt de ereaders goedkoop aan. Zo betaal je bijvoorbeeld voor de Cool-er geen €299 maar €289.

eReaderDeals kan deze prijzen bieden omdat zij goede contacten hebben met verschillende (internationale) ereaderdistributeurs en direct bij hen inkopen tegen goedkopere inkoopprijzen, aldus de website. Zo kan bijna elke aangeboden ereader voor €10 minder gekocht worden dan bij andere aanbieders. Ze zijn nog in onderhandeling met Endless Ideas om ook de BeBook goedkoper te kunnen aanbieden. De iRex ereaders zullen pas vanaf de laatste week van november te koop zijn en de nook van Barnes & Noble kan in de tweede of derde week van december geleverd worden.

De site is online sinds oktober 2009. eReaderDeals is voornamelijk gespecialiseerd in mobiele gadgets en accessoires daarvoor. Zij zijn onderdeel van Digisupplies.nl. De initiatiefnemers achter deze website willen hun assortiment ereaders en accessoires in de loop van de tijd nog flink uitbreiden.

Vorig artikelSelexyz organiseert speciale koopavond
Volgend artikelHet tegenovergestelde van een ebook

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in