Fictionwise start Kindle ebookwinkel

0

Fictionwise is gestart met een online winkel met ebooks in het Kindle formaat. Fictionwise laat daarmee zien dat ze ook niet-Barnes & Noble gerelateerde zaken ontwikkelen.

Om ebooks te kunnen kopen voor je Kindle ereader, is er wel een aantal stappen noodzakelijk van tevoren. Zo zul je eerst een account voor jezelf moeten aanmaken en vervolgens je Kindle e-mailadres moeten registreren op de site. Daarna word je gevraagd om het Fictionwise e-mailadres toe te voegen aan geaccepteerde e-mailadressen op je Kindle.

Als je deze stappen hebt doorlopen, kun je ebooks aanschaffen bij Fictionwise en die naar je Kindle laten e-mailen. De winkel e-mailt een met de Kindle compatibele Mobipocket versie naar je ereader. Daarna wordt er door Amazon 15 dollarcent van je credit card afgeschreven voor draadloze aflevering. Die vijftien dollarcent geldt voor Amerika. Vanuit andere landen, betaal je $0,99 per Mb afgerond naar boven. Er zullen 15.000 ebooks beschikbaar zijn in de Fictionwise Kindle ebookstore. De e-mailservice die Fictionwise gebruikt om ebooks te versturen is ook beschikbaar op de Internationale Kindle. Je kunt vanuit Nederland dus ebooks bestellen bij de Kindle ebookstore van Fictionwise.

(Via: Teleread.)

Vorig artikelSony PRS-900 Daily Edition sluit deal met WSJ
Volgend artikelInflight ereader wint beste idee voor de toekomst

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in