eReaders.nl lanceert Kieswijzer voor ereaders

0
DELEN

Je wil graag een ereader kopen, maar je weet niet welke je moet kiezen? eReaders.nl helpt je met de nieuwe Kieswijzer. Hiermee kun je gemakkelijk ereaders vergelijken en zien waar je deze via internet kunt kopen.

Met de Kieswijzer kun je alle ereaders die in Nederland te koop zijn met elkaar vergelijken en kijken welke voor jou het meest geschikt is. Per ereader vind je een beknopt overzicht van een aantal belangrijke kenmerken zoals prijs, schermdiagonaal, connectiviteit, batterijduur en de bestandsformaten die ondersteund worden. Voor uitgebreide informatie en reviews over de ereaders kun je doorklikken naar onze productpagina’s.

Je kunt zelf kiezen waar je jouw ereader wil kopen. eReaders.nl heeft een aantal webshops geselecteerd op basis van betrouwbaarheid en de aangeboden service. Je ziet direct wat de prijs van de ereader is bij de verschillende aanbieders en je kunt gemakkelijk doorklikken naar de betreffende webshops.

De Kieswijzer komt in plaats van onze eerdere vergelijkingstabel. Door de komst van nieuwe ereaders en verkopers was het tijd voor een nieuwe tool om snel meerdere ereaders en retailers met elkaar te kunnen vergelijken.

Bekijk de Kieswijzer

Als je feedback hebt, kun dat hieronder in de comments neerzetten. Het wordt van harte gewaardeerd.


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER