James Bond bestormt ebookmarkt

0

Vintage Publishing, een imprint van het Britse Random House, heeft de rechten verworven op de volledige James Bond-catalogus, en herpubliceert alle titels dit jaar in gedrukte en digitale vorm. De ebooks rond 007 zijn vanaf komende zomer te koop in alle vooraanstaande ebookwinkels.

Met deze deal voor 10 jaar keert James Bond terug op het oude nest. Vintage Publishing is namelijk een zusterimprint van Jonathan Cape Ltd, de originele uitgever van de Bond-reeks.

De Bond-boeken van auteur Ian Fleming werden eerder al in ebookvorm uitgebracht en verdeeld via Amazon en Waterstones, maar Vintage Publishing brengt de catalogus deze zomer ook naar de ebookwinkels van Kobo, Apple, Google, Barnes & Noble en Sony. Daarnaast verschijnt de reeks opnieuw op papier.

Het kan overigens geen toeval zijn dat de catalogus precies dit jaar heruitgebracht wordt. 2012 markeert namelijk de vijftigste verjaardag van de eerste Bond-film ‘Dr. No’, wat later dit jaar ook gevierd wordt met de bioscooprelease van een nieuwe prent, ‘Skyfall’.

(Via: Good E-reader Blog)

Vorig artikelDigitale advertenties voor het eerst groter dan gedrukte
Volgend artikelSamsung-tablet met Liquavista-scherm in 2013?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in