iPad vanaf 23 juli in Nederland te koop

0
DELEN

Vandaag maakte Apple bekend dat de iPad vanaf vrijdag 23 juli in negen nieuwe landen te koop zal zijn. Onder die negen landen bevinden zich Nederland en België. In tegenstelling tot bij de verkoop in de VS in april en de eerste negen andere landen in mei is er nu niet de mogelijkheid een voorbestelling te plaatsen.

Apple meldt dat de iPad vanaf vrijdag te koop is in de Apple Stores en bij de officiële verkopers van Apple producten. Behalve in Nederland en België zal de iPad nu ook verkocht gaan worden in Oostenrijk, Hong Kong, Ierland, Luxemburg, Mexico, Nieuw Zeeland en Singapore. In totaal komt het aantal landen waar de tablet van Apple verkocht wordt op negentien.

De Nederlandse prijzen van de iPad liggen tussen de 499 euro voor het goedkoopste Wifi-model en 799 euro voor het duurste 3G-model. Volgens Apple zal de tablet later dit jaar in nog meer landen verkocht gaan worden.

Met de komst van de tablet zal vrijdag waarschijnlijk ook de applicatie iBooks voor Nederlandse uitgevers opengesteld worden. Tot nu toe zijn er in de Nederlandse versie van de app enkel nog rechtenvrije ebooks te vinden.

(Via: iPadplanet.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER