Cambridge Journals viert succes met gratis online toegang

0

Cambridge Journals viert recente prestaties door zes weken lang gratis toegang te verschaffen tot wetenschappelijke tijdschriften uit de periode van 2009 t/m 2010. Cambridge heeft de laatste jaren veel succes geboekt met de publicatie van een toenemend aantal wetenschappelijke tijdschriften en wegens de verscheidene verbeteringen van Cambridge Journals Online (CJO).

Het gebruik van publicaties van Cambridge Journals is toegenomen door de digitalisering van nieuw en oud materiaal. Cambridge Journals, onderdeel van Cambridge University Press, geeft meer dan 270 peer-reviewed wetenschappelijke tijdschriften uit over uiteenlopende onderwerpen. Per maand worden er meer dan 1,3 miljoen artikelen gedownload van CJO. Om dit succes te vieren zowel als om een nieuw publiek te bereiken maakt Cambridge al het materiaal dat gepubliceerd is tussen 2009 en 2010 gratis toegankelijk van 15 juli t/m 30 augustus.

Tijdens de periode van gratis toegang tot de wetenschappelijke tijdschriften let CJO op feedback van het publiek om de service verder vorm te geven. De service is continu onder ontwikkeling met behulp van belangrijke consumenten uit het academische- en het bibliotheekvak. Simon Ross, directeur van Cambridge Journals, vertelt over het succes van CJO: “(…) Wij hebben recentelijk een enorme groei gezien van het aantal mensen dat onze wetenschappelijke tijdschriften inziet. Wij vieren dit succes met onze trouwe consumenten en wij bieden nieuwe consumenten de kans om te merken wat Cambridge Journals heeft te bieden.”

Klik deze link voor de gratis artikelen.

(via: Cambridge)

Vorig artikelTwitter jezelf naar een baan
Volgend artikelTxtr-app voor Android krijgt een update

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in