Txtr-app voor Android krijgt een update

81
0
DELEN

Onlangs heeft de ebook-applicatie van Txtr voor Android een update gekregen. De Txtr-app is een van de applicaties waarmee je ebooks die zijn beveiligd met Adobe DRM op je Android-apparaat kunt lezen. Een van de grootste toevoegingen is de mogelijkheid om notities en aantekeningen te synchroniseren.

Txtr is momenteel vooral groot in Duitsland, maar maakt bijvoorbeeld ook de applicaties voor Bol.com. Het bedrijf werd onlangs nog overgenomen door de multinational 3M.

Met de update wordt het aanbod van Txtr op het gebied van Duitstalige boeken flink uitgebreid naar meer dan 50.000 titels. Ook zijn er een groot aantal ebooks in andere talen te koop via Txtr. Bovendien heeft het uiterlijk van de Android-app een behoorlijke verbetering gekregen. Je kunt je ebooks nu op meer manieren sorteren, zoals bijvoorbeeld op auteur of titel.

Onder de toevoegingen aan de app bevindt zich ook de mogelijkheid om aantekeningen te maken en synchroniseren met je account op Txtr. Of de nieuwe functies van de app ook naar de apps van Bol.com en andere internationale retailers zullen komen, werd niet vermeld in het persbericht dat Txtr naar aanleiding van de update verspreidde.

(Via persbericht)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER