Interactief iPad-boek van Harry Potter gepubliceerd

0

Onder impuls van schrijfster J.K. Rowling en haar literair agent, zullen de ebooks van Harry Potter binnenkort uitsluitend via het door hen opgerichte platform Pottermore verkocht worden. Toch is er inmiddels een Harry Potter-boek in de App Store verschenen, dat een brug slaat tussen de boeken- en filmreeks. Het is een zware en prijzige app vol interactieve content.

De iPad-applicatie, genaamd Harry Potter Film Wizardry, is ontwikkeld door ScrollMotion en Insight Editions, en is gebaseerd op het gelijknamige boek uit 2010, dat door HarperCollins op de markt gebracht werd. Net zoals dat boek, behandelt de app de totstandkoming van de filmreeks, maar dan aan de hand van nooit eerder gepubliceerd foto- en videomateriaal en tal van interactieve extra’s.

De applicatie neemt niet minder dan 992 MB in beslag, en kost 10,49 euro. Toch is het momenteel één van de hotste boekenapplicaties in de App Store. Je kan hem hier downloaden.

De officiële ebooks van Harry Potter zijn vanaf 31 oktober 2011 voor iedereen verkrijgbaar op Pottermore.com. Op 31 juli – de verjaardag van J.K. Rowling en Harry Potter – wordt de website echter al geopend voor een selecte groep van 1 miljoen fans.

(Via: PaidContent)

Vorig artikelTxtr-app voor Android krijgt een update
Volgend artikelNu ook in Europa goedkoop je boeken laten scannen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in