Winkelketen Argos lanceert ebookaanbod

0

De Britse winkelketen Argos gaat ebooks aanbieden op hun website. Dit doen ze om hun recentelijk gelanceerde boekenaanbod uit te breiden. Argos is een keten met ongeveer 800 winkels die opereert volgens de in Nederland bekende ‘Kijkshop’-formule.

De winkelketen startte eerder dit jaar met de online verkoop van boeken. Argos liet toen weten digitale activiteiten essentieel te vinden voor de ontwikkeling van de boekindustrie en is daarom van plan spoedig ebooks aan te bieden. “Wij zijn absoluut van plan om ons bezig te houden met ebooks”, aldus Theunis Scheepers van Argos. Ook laat het bedrijf weten misschien in de toekomst een eigen ereader op de markt te brengen. Op het moment biedt Argos ereaders en tablets van verschillende merken aan.

In april is Argos begonnen met de verkoop van 5.000 titels via de online winkel. Volgens Laura Dove van Argos “overtreft het aantal consumenten op de site alle verwachtingen” en zijn ze erg tevreden met de boekverkoopcijfers. De winkel is van plan om de variatie van het boekenaanbod uit te breiden.

(Via: The Bookseller)

Vorig artikelHP stopt met de TouchPad
Volgend artikel‘iPad 3 komt begin 2012 op de markt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in