En de winnaar is…

0

eReaders.nl startte op 8 oktober een Twitteractie waarbij je een ereader ter waarde van €249,- kon winnen. Zondag 18 oktober eindigde de actie. En vanmorgen hebben we de winnaar getrokken uit onze “Followers”.

Om de 6 inch ereader te kunnen winnen, moest je @eReadersnl volgen op Twitter en dit berichtje retweeten.

De ereader ondersteunt meerdere ebook formaten, waaronder ePub. Je kunt dus niet alleen ebooks lezen die je bij Bol.com, Studon of Ebook.nl aanschaft, maar ook pdf documenten en (onbeveiligde) Mobipocket ebooks. Op het interne geheugen van 512 MB kun je tientallen ebooks kwijt. Daarbij kun je het geheugen nog uitbreiden met een SD kaartje.

Bij de ereader krijg je een koptelefoon, een USB kabel, een adapter en een cover geleverd. De ereader weegt 200 gram. Niet veel zwaarder dan een paperback!

De winnaar
De winnaar is @KoenvanH uit Capelle aan den IJssel, Zuid-Holland. Hij wint niet alleen deze prachtige ereader, maar ook een tegoed van €50,- aan ebooks aangeboden door Studon.nl om zijn ereader mee te vullen.

eReaders.nl feliciteert Koen van H. van harte met zijn ereader en hoopt dat hij er nog veel plezier van zal hebben. We nemen zo snel mogelijk contact met hem op, zodat we zijn ereader naar hem kunnen opsturen.

We hopen natuurlijk dat iedereen eReaders.nl blijft volgen: via Twitter, via RSS of via onze nieuwsbrief. We willen jullie hartelijk danken voor het volgen en voor het retweeten van het bericht. Zonder jullie had deze actie nooit kunnen slagen.

Vorig artikelQue Reader van Plastic Logic maakt debuut op CES
Volgend artikelTaiwan spint garen bij groeiende ereaderverkoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in