Kobo Vox vanaf 28 oktober te koop

0

De Kobo Vox – een 7-inch Android-tablet waar enkele weken geleden al details over uitlekten – is vandaag officieel aangekondigd. De tablet gaat op 28 oktober in verkoop en zal, net als de Kindle Fire, 199 dollar kosten.

De uitgelekte details blijken te kloppen: de Kobo Vox is een Android-tablet die beschikt over een 7-inch scherm met een resolutie van 1024×600. Het apparaat weegt 400 gram, heeft een geheugencapaciteit van 8GB, een SD-kaartslot, een koptelefoonjack en een speaker.

De Kobo Vox bevat de basisapps van Android en uiteraard ook Kobo’s eigen leesapplicatie en de sociale app Kobo Pulse. Interessant is dat er nog meer standaardtoepassingen op het toestel geïnstalleerd zijn, waaronder de magazine-app Zinio, de krantenapplicatie PressReader en een Facebook- en Twitter-app. Hiermee zet Kobo zijn ambitie om lezen socialer te maken extra kracht bij.

Kobo’s tablet kost 199 dollar – evenveel dan de Kindle Fire – en is in vier kleuren verkrijgbaar vanaf 28 oktober, dat is vroeger dan de nieuwe apparaten van directe concurrenten Amazon (Kindle Fire) en Barnes & Noble (NookColor Acclaim).

(Via: The Digital Reader)

Vorig artikelGoogle introduceert de ‘oneindige digitale boekenkast’
Volgend artikelSony Readers-actie: En de winnaars zijn…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in