Gerucht: Apple lanceert 7,85-inch iPad in 2012

0

De Amerikaanse technologiesite Digitimes meldt dat Apple een iPad met een 7,85-inch scherm op stapel heeft staan, en dat deze kleinere tablet nog voor het vierde kwartaal van 2012 gelanceerd zal worden.

Digitimes vernam van anonieme bronnen uit de ‘supply chain’, leveranciers van onderdelen, dat Apple schermen van 7,85-inch besteld heeft bij LG Display en AU Optronics (AUO), met het oog op de lancering van een kleinere iPad in 2012.

De bronnen argumenteerden dat Apple zich door de toenemende populariteit van tablets als de Kindle Fire – die een schermgrootte heeft van 7-inch, een aangenaam formaat om ebooks op te lezen – genoodzaakt voelt om de markt van de kleinere tablets te betreden.

Het moet wel gezegd dat dit een gerucht is dat Apple zelf niet bevestigd heeft. Bovendien was Steve Jobs radicaal tegen een kleine versie van de iPad. Maar de overleden oprichter van Apple was óók geen voorstander van een flash-based iPod en van ebooks, producten die Apple vandaag de dag produceert en uitgeeft…

(Via: Digitimes)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in