Gratis ebook ter gelegenheid van Week van de Klassieken

0

Gisteren is de achtste Week van de Klassieken van start gegaan. De hele week staat de Klassieke Oudheid centraal, met rondleidingen, lezingen, de Grote Ken-Je-Klassiekenquiz en een Pubquiz. Uitgeverij Athenaeum stelt een gratis ebook beschikbaar: Perzisch vuur, van Tom Holland.

Over Perzisch vuur:
De eerste oorlog tussen Oost en West werd 2500 jaar geleden uitgevochten. In het begin van de vijfde eeuw voor Christus was er een supermacht die zich vast had voorgenomen orde te brengen in een tweetal terroristenstaten. Die macht was Perzië, het eerste wereldrijk in de geschiedenis, ongeëvenaard in ambitie en met een overvloed aan goud en mankracht. De terroristenstaten waren Athene en Sparta, steden die ver van de beschaafde wereld lagen in een arm en achterlijk bergland. Het verhaal over hoe de burgers van die steden het opnamen tegen de grootste macht op aarde en die versloegen, is een van de adembenemendste episoden in de geschiedenis.

Je kunt het ebook gratis downloaden via de site van de Week van de Klassieken.

Vorig artikelEven geen ebooks meer bij Vlaamse bibliotheken
Volgend artikelRuim 11.000 digitale Boekenweekgeschenken uitgedeeld tijdens Boekenweek
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in