Eerste blik op Entourage Pocket Edge

0
DELEN

Vorige maand doken de eerste geruchten op dat de makers van de dualscreen-ereader enTourage eDGe met een kleinere versie zouden komen. Het apparaat zou ergens in november op de markt moeten verschijnen, in samenwerking met het Amerikaanse telecombedrijf Verizon. De eerste beelden van het apparaat zijn inmiddels opgedoken.

Bij een bezoek van de gouverneur van Californië, Arnold Schwarzenegger, aan het hoofdkantoor van technologiebedrijf Marvell, toonde het bedrijf onder meer enkele producten van partnerbedrijven. Uiteraard was er bij het bezoek flink wat pers aanwezig. In een video van Forbes is te zien hoe de gouverneur een kleine versie van de enTourage eDGe in handen heeft.

Uit de beelden van de eDGe blijkt dat de Pocket-versie qua uiterlijke kenmerken weinig veranderd is ten opzichte van de grotere broer. Het lijkt erop dat het apparaat is uitgerust met een 6-inch eInkscherm en een 7-inch LCD-scherm. Naar verwachting zal ook deze versie op Android draaien. De grote enTourage eDGe heeft een eInkscherm van 9,7 inch en een LCD-scherm van 10,1 inch.

Uit onze review bleek dat de originele enTourage eDGe in principe veel potentie heeft, maar te groot en zwaar is om echt functioneel te zijn. Een kleinere, lichtere versie zou dus mogelijk een grote verbetering kunnen zijn.

(Via: The Digital Reader.)


GEEN REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER