Drie nieuwe ereaders van Bookeen in november

0

Bookeen komt in november met een drietal nieuwe ereaders. Dat meldde het bedrijf eind vorige week op een persconferentie. Naast de lang vertraagde Cybook Ocean brengt het de volgende maand de Cybook Muse Essential en de Cybook Muse Frontlight op de markt.

De Cybook Ocean werd al in september 2013 aangekondigd maar om diverse redenen steeds uitgesteld. De Cybook Ocean combineert een 8-inch scherm met een resolutie van 1024 bij 768 pixels, ingebouwde schermverlichting, een dikte van slechts 7 millimeter, en een prijs van 169 euro.

Echt nieuw zijn de Muse Essential en de Muse Frontlight. Beide apparaten komen met een 6-inch Pearl eInkscherm met een resolutie van 1024×758 pixels en 4GB schijfruimte. De Muse Essential komt voor 79,- euro in de winkels te liggen, de Frontlight, waarbij de ingebouwde verlichting het enige verschil is, zal voor 99,- over de toonbank gaan.

Of de drie apparaten ook in Nederland op de markt komen is nog niet bekend. Wel zullen ze in elk geval vanaf november in Frankrijk en Duitsland verkocht worden.

Vorig artikelKindle Scout: lezers bepalen welk boek gepubliceerd wordt
Volgend artikelReview: Kobo Aura H2O
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in