Media Markt Duitsland start ebookshop

0

Vanaf nu kunnen Duitse lezers ook bij de Media Markt terecht voor hun ebooks. De grootste mediawinkelketen van Europa heeft het online assortiment in Duitsland uitgebreid met zo’n dertigduizend voornamelijk Duitstalige boeken.

Het aanbod ebooks bestaat volgens de Media Markt uit zowel veel koopjes als de laatste bestsellers en nieuwe titels. Naast Duitstalige zijn er ook een aantal Engelstalige titels te vinden. Hiermee wordt het huidige aanbod van onder meer muziek en software in de downloadshop uitgebreid.

De Media Markt is begonnen met het verkopen van ebooks nadat het al eerder succesvol begonnen is met de verkoop van ereaders. De ebooks kunnen in (beveiligd) ePub- of PDF-formaat gekocht worden en op verschillende apparaten gelezen worden. Volgens een verklaring van de Media Markt zijn ebooks gewild omdat ze over het algemeen goedkoper zijn dan de gedrukte versie. Met het aanbieden van een groot aantal koopjes vanaf 1,49 euro hoopt het bedrijf het digitale lezen in Duitsland verder te stimuleren.

Of de Media Markt op termijn ook in Nederland zal beginnen met de verkoop van ebooks is nog niet bekend. Wel biedt de winkel hier eveneens al muziek en software aan. Ook heeft de Media Markt op dit moment al een aantal ereaders in het assortiment.

(Via: CLN.)

Vorig artikelLibris introduceert Android-tablet Pandigital Novel
Volgend artikelNu ook kranten en tijdschriften op Android-app Kindle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in