Nu ook kranten en tijdschriften op Android-app Kindle

0

Amazon heeft de Kindle-applicatie voor Android een update gegeven. Hierdoor is het naast ebooks nu ook mogelijk kranten en tijdschriften via de app te lezen. Lezers kunnen zowel losse nummers kopen als abonnementen afsluiten.

De Kindle-app is de eerste van de applicaties van Amazon die ook toegang tot tijdschriften en kranten biedt. In een later stadium zullen ook de andere applicaties als die voor iPhone en iPad volgen. Lezers hebben vanaf nu op hun Android-apparaat de keuze uit kranten als de New York Times en magazines als Newsweek. Er zitten nog geen Nederlandse titels tussen het aanbod, wel worden onder meer Duitse, Franse en Spaanse kranten verkocht. Een andere nieuwe functie aan de Android-app is de toegang tot Amazons winkel direct in de app zelf. Tot nu toe vonden aankopen bij Amazon op een Android-apparaat nog via de browser plaats.

Volgens Amazon is de Android-app de snelst groeiende applicatie. Russ Grandinetti, vice-president van Amazon Kindle “We willen klanten de vrijheid en flexibiliteit geven hun kranten en tijdschriften een keer te kopen en op de platformen en apparaten naar keuze te lezen – net zoals dat nu met de ebooks van Amazon kan.”

(Via: Amazon.)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in