Vakantielezen: goedkope ebooks voor de kerstvakantie

0

Vandaag starten de gezamenlijke uitgeverijen van WPG een nieuwe reclamecampagne met goedkope ebooks. Van 20 december tot 20 januari zijn twintig recente titels in prijs verlaagd naar 7,99 euro per stuk.

Afgelopen zomer startte WPG de actie Vakantielezen, en deze nieuwe campagne is daar een vervolg op. “We merkten dat de verkoop van ebooks begon af te vlakken, geheel tegen de verwachting in,” aldus Gwena Jaouen van WPG. “Daar willen we iets aan doen. Met de zomeractie hebben we laten zien dat we als WPG de markt een flinke impuls kunnen geven.” Op de site Vakantielezen.nl is het volledige aanbod van de actie te zien. De boeken zijn bij alle Nederlandse webwinkels voor de verlaagde prijs verkrijgbaar.

Onder de titels die je nu voor 7,99 euro kunt kopen zijn bijvoorbeeld King & Maxwel van David Baldacci, De man van je leven van Arthur Japin, Alles wat is van James Salter, De prediker van Frederick Forsyth en Zondig hart van Sylvia Day.

Vorig artikelEbooks cadeau doen in iBookstore
Volgend artikelArbeiderspers/A.W. Bruna verkoopt 30% meer ebooks in 2013
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in