eReaders.nl spreekt op Benelux e-reading Event

0

Er is een nieuw event opgezet dat volledig is gericht op ereaders, ebooks en andere apparaten waarop digitaal gelezen kan worden. Het Benelux e-reading Event is niet alleen gericht op de uitgeverijen en de boekhandel, maar ook op de zakelijke markt zoals onderwijs en gezondheidszorg. eReaders.nl is mediapartner van dit event.

Er zullen tijdens het event drie keynote sprekers zijn, te weten Google over publishing in the cloud, Liquavista over kleurenschermen en digitaal lezen en Wiebe van eReaders.nl over de toekomst van digitaal lezen. Verder zullen er mensen spreken van onder andere Intomart GFK, Libris / Blz., Bol.com en Luisterrijk.

Er is ook een beurs waarbij getoond wordt welke producten en diensten er op het gebied van digitaal lezen mogelijk zijn.

Tijdens het event zullen vijf Awards uitgereikt worden. De prijzen worden toegekend voor het best verkochte ebook, beste ereader, beste ereader applicatie, beste kranten of tijdschriften applicatie en meest innovatieve business to business ereading applicatie. Bouwers en opdrachtgevers van applicaties kunnen zich nog aanmelden voor deze laatste categorie.

Voor de beste ereader en beste ereader applicatie kan door iedereen worden gestemd. Libris heeft vijf tegoedbonnen beschikbaar gesteld ter waarde van €50,- om te verloten onder de mensen die hun stem hebben uitgebracht. Je kunt hier je stem uitbrengen.

Het e-reading event van organisator Jakajima zal plaatsvinden op 23 maart 2010 op de High Tech Campus in Eindhoven.

Vorig artikelOnderzoek: “Ereaders lezen meer”
Volgend artikelAmazon zet “wel DRM” optie op ebooks aan

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in