Concept Android-phone met drie schermen tart de verbeelding

0

Designer Kristian Ulrich Larsen heeft een innovatief concept uitgedacht voor smartphones die op Android draaien. Het toestel, dat (vooralsnog) niet ontwikkeld is, beschikt over drie schermen waar je verschillende vormen mee kan maken. Het is bijvoorbeeld mogelijk om twee displays naast elkaar te leggen om ebooks te lezen.

De drie schermen van deze gedroomde Android-smartphone, ook wel de Flip genoemd, zijn gemaakt van het ijzersterke Gorilla glass, en zitten met stalen scharnieren aan elkaar vast. Er zit een QWERTY-toetsenbord en een frontfacingcamera ingebouwd, en het apparaat kan verschillende vormen aannemen. Zo kan je met de displays een driehoek maken, om handig je contactenlijst door te bladeren of videogesprekken te voeren. En als je twee schermen naast elkaar legt, kan je op een comfortabele manier digitale boeken lezen.

Het conceptdesign – dat in onderstaand filmpje op een schitterende manier gepresenteerd wordt – staat alvast als een huis, maar of een grote hardwarefabrikant er in zal slagen om op basis daarvan een gebruiksvriendelijke smartphone te ontwikkelen, is op dit moment nog een raadsel.

What is being creative? from Kristian Larsen on Vimeo.

Via: Wired

Vorig artikelBelgisch kinderboek ‘Antletics’ verschijnt enkel op de iPad
Volgend artikel‘Samsung-tablet met Liquavista-scherm in 2012 op de markt’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in