Barnes & Noble brengt nieuwe, goedkopere Nook Tablet uit

0

Sinds vandaag is er een nieuwe Nook Tablet verkrijgbaar. Die heeft een lager intern geheugen en is daarom goedkoper dan de eerste versie. Bovendien werd de Nook Color ereader in prijs verlaagd.

De tweede Nook Tablet ziet er exact hetzelfde uit als het vorige model. Het verschil zit hem enkel in de geheugencapaciteit (8 GB in plaats van 16 GB, uitbreidbaar via microSD) en de prijs (199 dollar tegenover 250 dollar).

Juist, de Kindle Fire van rechtstreekse concurrent Amazon kost precies evenveel en beschikt over hetzelfde interne geheugen. Barnes & Noble heeft de Nook Color op de koop toe afgeprijsd. Met zijn 199 dollar (in plaats van 169 dollar) is deze ereader nu goedkoper dan de Kindle zonder advertenties. Vermoedelijk heeft de Amerikaanse boekwinkelketen deze stappen gezet om beter te kunnen concurreren met Amazon.

De Nook Tablet 8GB en de afgeprijsde Nook Color worden vanaf vandaag verkocht in Barnes & Noble’s winkels en via Nook.com. De komende weken zal de tablet ook verkrijgbaar zijn in onder meer Walmart, Best Buy en Target.

(Via: Persbericht)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in