Amazon opent Duitse ebookwinkel

0

Amazon heeft vandaag de deuren geopend van de Duitse Kindle Store. Via deze webwinkel hebben Kindlebezitters in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland toegang tot zowel het aanbod internationale titels van Amazon als ruim 25.000 titels in het Duits. Ook de Kindle-apps zijn nu beschikbaar in het Duits.

De opening van de Duitse ebookwinkel op Amazon.de volgt op een twaalfjarige aanwezigheid van Amazon in Duitsland, zegt Greg Greeley, hoofd van de Europese verkooptak van Amazon. “We geloven dat Duitse lezers de voordelen van het lezen op de Kindle snel zullen omarmen.”

De Duitse Kindle Store heeft volgens Amazon het grootste aanbod aan ebooks van heel Duitsland. De winkel bevat titels van onder anderen Arno Geiger, Kerstin Gier en Charlotte Link. Van de recente top-100 van het blad Der Spiegel bevat de winkel op dit moment 71 titels. Ook hebben Duitse lezers toegang tot digitale kranten en tijdschriften zoals Frankfurter Allgemeine Zeitung, Handelsblatt en Die Zeit.

Amazon verkoopt vanaf nu ook de Kindle rechtstreeks van de Duitse site. De wifi-versie is te koop voor 139 euro, de versie met ongelimiteerde 3G-verbinding is te koop voor 189 euro. De applicaties voor tablets en smartphones zijn vanaf nu ook te downloaden in de Duitse versie.

(Via: Amazon.)

Vorig artikelWashington Post lanceert sociale nieuwsaggregator Trove
Volgend artikel7-inch Android-tablet BeBook Live in juni verkrijgbaar

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in