7-inch Android-tablet BeBook Live in juni verkrijgbaar

0

Op 21 juni brengt Endless Ideas de BeBook Live in Nederland op de markt. Het is de eerste tablet van dit Nederlandse bedrijf, dat eerder onder meer de ereaders BeBook Neo en BeBook Mini introduceerde. De nieuwe tablet draait op Android 2.2 en zal 279 euro kosten.

De BeBook Live is een tablet met een schermgrootte van 7 inch en een schermresolutie van 800 bij 600 pixels. Het apparaat heeft een Samsung Cortex A8-processor van 1.0 GHz, 512MB RAM en 4GB schijfruimte. Daarnaast heeft de tablet een wifiverbinding, maar ontbreekt 3G.

Andere specificaties zijn een 2 megapixel camera aan de voorkant van het apparaat, een miniUSB-poort, microSD-kaartingang, een microfoon en een HDMI-uitgang. Bij de release zal de tablet draaien op Android 2.2. Webwereld citeert marketingmanager Peter Zieleman van BeBook, die stelt dat een update naar Android 3.0 voor het eind van de zomer gepland staat. “We moeten enkele maanden wachten op de certificering door Google.”

De Android-tablet zal in diverse grote elektronicazaken te verkrijgen zijn, met een verwachte verkoopprijs van 279 euro. De BeBook Live gaat de concurrentie aan met een groot aantal andere Android-tablets die rond de zomer in Nederland verkrijgbaar zullen zijn. Een aantal daarvan draaien in tegenstelling tot de BeBook Live al direct op Android 3.0. BeBook verwacht zich te kunnen onderscheiden met de wat lagere prijs en hoopt er voor het eind van het jaar 50.000 stuks van te verkopen.

(Via: Webwereld.)

Vorig artikelAmazon opent Duitse ebookwinkel
Volgend artikel2 bestsellers cadeau bij aankoop ereader

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in