Books! Nieuwe boeken-app voor Windows 8

0

Gebruikers van de nieuwste versie van Windows kunnen vanaf nu boeken kopen via een nieuwe app. In Books! heb je de keus uit het volledige assortiment aan Nederlandstalige papieren boeken, en binnenkort ook ebooks.

De boeken-app voor Windows 8 tablet- en pc-gebruikers maakt het mogelijk om op een gebruiksvriendelijke manier door het aanbod Nederlandse boeken te bladeren, ze te beoordelen en direct aan te schaffen. Ook bevat de app zo’n 7.000 Engelstalige boeken en in de nabije toekomst eveneens alle Nederlandse digitale boeken.

Boeken die via de app besteld worden, zijn in veel gevallen binnen een dag in huis. Volgens de initatiefnemers is de app volledig afgesteld op de wensen van de gebruiker en is hij “ontwikkeld om het lezen persoonlijker, intenser en aantrekkelijker te maken.”

Heb je Windows 8, dan vind je de app gratis in de appwinkel van Microsoft.

Vorig artikelRoman Heleen van Royen alsnog toegelaten in iBookstore
Volgend artikelErgonomische ereaderhoes met vleugeltjes op Kickstarter
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in