Samsung komt met eigen ebookwinkel

0

Tot nu toe verwees Samsung nog naar Kobo in de Readers Hub op smartphones en tablets. Daar zal echter binnenkort verandering in komen. Het bedrijf werkt aan een eigen ebookdienst die de koppeling met Kobo zal vervangen.

In Italië kregen gebruikers van de Readers Hub onlangs de melding dat de app van Kobo niet meer te gebruiken is vanuit de Hub en dat er binnenkort een nieuwe en verbeterde ebookdienst van Samsung voor in de plaats zal komen. Wat die nieuwe dienst precies gaat worden is nog niet bekend.

De verwachting is echter dat Samsung in navolging van Sony een eigen ebookwinkel in het leven roept waarin uitgevers hun ebooks kunnen aanbieden. Het bedrijf is niet nieuw op de markt voor digitale boeken. Het kwam in 2010 met de ereader E60, die echter geen groot succes kende. Aan die ereader zat in Nederland de winkel van Selexyz gekoppeld.

Met de nieuwe ebookwinkel gaat Samsung zich meer op content richten, in navolging van Sony, dat zich ook steeds nadrukkelijker op de ebookmarkt begeeft.

(Via: SammyHub)

Vorig artikelHoe gaat de Microsoft Surface-tablet het doen als ereader?
Volgend artikelSony brengt ebookwinkel naar apparaten van concurrenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in