Zomer VertragingsApp laat wachtende vakantiegangers op maat lezen

0

Heeft de vlucht naar jouw vakantiebestemming vertraging? Dan kan je de tijd doden met de Zomer VertragingsApp voor de iPhone en iPad. Dat is de opvolger van de Lente VertragingsApp, die eind mei gelanceerd werd en op heel wat lof kon rekenen. Binnen de applicatie kan je de precieze wachttijd ingeven, waarna je literaire verhalen voorgeschoteld krijgt die hierop afgestemd zijn.

De Zomer VertragingsApp – bedacht door de uitgeverijen Athenaeum, Nijgh & Van Ditmar en Querido – bevat korte en langere verhalen en boekfragmenten van een hele rits auteurs, onder wie Elia Barceló, Bernlef, Hans Dorrestijn, Kees Fens, Arnon Grunberg, Hella Haasse, Ernest van der Kwast, Doeschka Meijsing, Annemarie Oster, Toon Tellegen en Willem Wilmink. Je hebt de keuze uit verhalen met een leestijd van 5 tot 60 minuten, en kan deze op je iPhone of iPad lezen.

Na de Lente VertragingsApp is dit de tweede applicatie uit de reeks. Ieder seizoen verschijnt er een nieuwe variant, met genoeg leesvoer om het hele seizoen door te komen. Standaard kost de Zomer VertragingsApp 2,99 euro, maar nu kan je hem tijdelijk voor 0,79 euro verkrijgen in de App Store.

(Via: VertragingsApp.nl)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in