Receptensite Cookstr publiceert digitale kookboeken via iBookstore

0

De grote kookboeken- en receptenwebsite Cookstr verkoopt voortaan digitale kookboeken via de iBookstore, in samenwerking met boekenuitgevers. Het eerste Cookstr-ebook dat terug te vinden is in Apple’s digitale boekenwinkel is ‘The 1-2-3 Collection’ van de gerenommeerde kookboekenschrijfster Rozanne Gold.

Gebruikers kunnen Gold’s ebook – een bundeling van 250 eenvoudige ‘drie-ingrediënten-recepten’ – volledig aanschaffen voor een prijs van 9,99 dollar (6,95 euro), maar kunnen er ook voor opteren om 10 recepten (0,99 dollar of 0,69 euro) of 50 recepten (3,99 dollar of 2.77 euro) eruit te selecteren. De ebooks van Cookstr worden namelijk per thema opgesplitst in apart verkrijgbare hoofdstukken, met de bedoeling om gebruikers hun eigen kookboek ‘à la carte’ te laten samenstellen.

‘Wij zijn ervan overtuigd dat zowel kookboekenuitgevers als (hobby)koks allerhande van dit platform kunnen profiteren’, aldus Art Chang, CEO van Cookstr. ‘Door de technologie te omarmen, krijgen we de kans om nieuwe kookervaringen te creëren’, vindt schrijfster Rozanne Gold.

Voorlopig is ‘The 1-2-3 Collection’ niet beschikbaar in de Nederlandse iBookstore.

(Via: PR Newswire)

Vorig artikelZomer VertragingsApp laat wachtende vakantiegangers op maat lezen
Volgend artikelStudenten boos vanwege verplichte iPad

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in