Test Het Nieuwe Lezen met eLinea

0

eLinea brengt je Het Nieuwe Lezen. Voortaan geen bergen papier meer waar je misschien maar 10% van leest, maar wel een digitale kwaliteitskrant die perfect aansluit bij jouw interesses!
Met eLinea kun je eenvoudig je favoriete artikelen uit een landelijke kwaliteitskrant combineren met regionaal nieuws en dit aanvullen met bijvoorbeeld de columns van je favoriete columnist. En wellicht wil je daar ook een strip bij van je favoriete cartoonist en een vodcast van je favoriete TV-kanaal? Ook dat is heel goed mogelijk.

Met eLinea heb je de prijs van je maandabonnement zelf in de hand; maak je eigen keuze tussen betaalde én gratis kanalen. De gratis kanalen zijn ook erg geschikt wanneer je eerst vrijblijvend kennis wilt maken met eLinea. En daarbij kun je op elk moment abonnementen op kanalen eenvoudig stopzetten of afsluiten.

De artikelen die beschikbaar komen in de kanalen waar jij op geabonneerd bent, kun je lezen op je desktop-, notebook of tablet- pc, op je eInk ereader of op je smartphone. Zo heb je thuis én onderweg altijd toegang tot jouw persoonlijke selecties van kwaliteitsartikelen. De artikelen blijven daarnaast altijd beschikbaar in je persoonlijke archief.

Een korte demo zie je in onderstaand filmpje (duurt 1 minuut).

Word bètatester!
Wil jij als een van de eersten ervaren hoe eLinea werkt? Vind jij het leuk om mee te denken met dit nieuwe concept? Dan nodigen we je graag uit als bètatester. Je krijgt dan toegang tot de bètaversie van eLinea en kunt er naar hartelust gebruik van maken.

Vervolgens willen we in een live feedbacksessie graag horen hoe jij eLinea ervaart. Wat is al goed en wat kan er nog beter? De input van deze sessie gebruiken we om eLinea zo gebruiksvriendelijk en interessant mogelijk te maken.

De sessie vindt plaats in Utrecht nabij het Centraal Station op donderdag 14 oktober van 18.00 tot ca. 20.30 uur (inloop vanaf 17.30 uur, wij zorgen voor soep, broodjes, versnaperingen en drankjes; voor de liefhebber brengen we ook een groot aantal ereaders mee om eens uit te proberen). Hou deze avond dus alvast vrij in je agenda! De precieze locatie wordt nog bekend gemaakt.

Om je op te geven als bètatester mail je je naam, adres en telefoonnummer naar info@ereaders.nl. Geef daarbij ook aan over welk apparaat je beschikt welke geschikt is voor digitaal lezen (bv laptop, netbook, tablet, eInk ereader of smartphone).

Meer informatie over eLinea? Dat vind je op ons blog.

Vorig artikelReview Kindle 3: grote stap voorwaarts van Amazon
Volgend artikelApplicatie voor nieuwe roman Arnon Grunberg
Hoi! Ik ben Martijn, freelance webredacteur. Ik ben een fanatiek lezer, zowel vanaf een ereader als van papier. Zelf ben ik in het bezit van een Kindle Paperwhite en een Kobo Glo, maar heb in de loop der tijd ook met veel andere merken kunnen spelen. Behalve op eReaders.nl schrijf ik ook op mijn boekenblog Mustreads.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in