De iPad-krant The Daily nu ook in Nederland

0

The Daily is nu ook in de Nederlandse App Store verkrijgbaar. De Amerikaanse iPad-krant die in februari van dit jaar gelanceerd werd is de eerste app die dagelijks nieuws brengt en die speciaal voor de iPad ontwikkeld is.

Eerder kondigde News Corporation aan dat The Daily in het eerste halfjaar van 2011 naar Europa zou komen. Het bedrijf liet weten dat de uitrol van de app afhing van Apple’s abonnementenmodel. Met een paar maanden vertraging is de app nu verkrijgbaar in Europa. Als je de app installeert krijg je een gratis lidmaatschap van twee weken.

In de App Store staat dat de app het beste combineert van print, web en video. De app wordt dagelijks vernieuwd met meer dan 100 pagina’s nieuws voor de categorieën nieuws, sport, zakelijk, roddel, opinie, kunst en apps & games. De artikelen bevatten onder meer interactieve grafieken en video’s en het is mogelijk om de artikelen offline te lezen. Na de proefperiode kost een los nummer 0,79 euro en een jaarabonnement 31,99 euro.

De app ontving lovende recensies in de media. USA Today noemde de app “visueel oogverblindend”. De New York Times schreef: “Met levendige foto’s, scherpe zwart-op-wit tekst en video’s met een hoge definitie, The Daily is pan-media – een nieuwswebsite, een tijdschrift en een nieuwsuitzending.”

(Via: iPadclub)

Vorig artikelEbookplatform iDeniz stort zich op Nederlandse ebookmarkt
Volgend artikelAmazon lanceert leendienst voor Kindle-ebooks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in