Nieuwe webwinkel eReaders.nl in samenwerking met Bol.com

0

Vanaf vandaag biedt eReaders.nl een nieuwe webwinkel op de site aan waarmee je direct ebooks, ereaders en tablets kunt aanschaffen. In deze winkel vind je het complete aanbod van Nedelandstalige ebooks als ook een selectie van de beste ereaders en tablets.

De webshop is ontwikkeld in samenwerking met Bol.com, die via het Partnerprogramma vanaf vandaag iedereen de mogelijkheid geeft een eigen webwinkel in te richten.

Het bestelproces in de nieuwe webshop verloopt geheel op de website van eReaders.nl. Om een ebook, ereader of tablet aan te schaffen kun je op de website inloggen met je account bij Bol.com. De bestelling wordt vervolgens geheel door Bol.com afgehandeld. Gekochte ebooks kun je meteen downloaden vanuit je account bij Bol, voor andere producten geldt net als bij Bol vaak “vandaag besteld, morgen in huis”.

eReaders.nl heeft ervoor gekozen de webshop van Bol.com te integreren in de site omdat de retailer de bekendste en grootste webshop op de Nederlandse markt is. Bovendien biedt Bol een goede service en een ruim aanbod waar onze bezoekers vanaf nu nog beter van kunnen profiteren.

De redactie van eReaders.nl wil benadrukken dat bij het publiceren van reviews en nieuwsberichten de onafhankelijkheid van eReaders.nl voorop blijft staan. Bezoekers kunnen ook in de toekomst op onze site terecht voor onafhankelijke nieuwsberichten en productreviews rondom digitaal lezen.

Vorig artikelNieuw: ebook cadeaubon van Bol.com
Volgend artikelKobo Arc beschikbaar in Nederland

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in